Selasa, 02 September 2014

λοεξαρτώμενα μ

Μοχθούν μακριά στην καθημερινή μας ρουτίνα, ονειρευόμαστε τρέχει μακριά στη Χαβάη ή το Νότιο Ειρηνικό, όπου μπορούμε να ξαπλώσετε στην παραλία και να κάνει απολύτως τίποτα.

Μερικοί από μας είναι αρκετά τυχεροί να πάμε διακοπές εκεί και να διακοπεί προσωρινά τους εαυτούς μας μακριά από τον κόσμο των ευθυνών και τις απαιτήσεις και ανησυχίες. Εμείς αναπνέουν ευκολότερα, κοιμούνται πιο βαθιά, τρώνε περισσότερο εγκάρδια. Είναι πραγματικά παράδεισος.

Είναι υπέροχο επειδή έχουμε μια ζωή που περιμένει να ανακτηθεί όταν βγαίνουμε από το αεροπλάνο. Η δουλειά μας περιμένει για εμάς και πάμε πίσω για να εργαστούν με ανανεωμένη ενέργεια και το ξύσμα από εδώ και καιρό διάλειμμα μας.

Είναι σαν τις πρώτες μέρες της ανεργίας, την περίοδο αυτή το μήνα του μέλιτος, όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με πρόσθετο χρόνο στα χέρια μας και δεν υπάρχει λόγος να σηκωθώ νωρίς ή να καταπολεμήσει την ώρα κυκλοφοριακής αιχμής. Αλλά μήνα του μέλιτος δεν είναι σχεδιασμένο να διαρκέσει για πάντα και αυτό είναι μόνο όταν είναι πάνω, αυτή την πραγματικότητα και τη σκληρή δουλειά της οικοδόμησης ξεκινά ένα γάμο.

Οι προφανείς παράγοντες άγχους της ανεργίας αναγνωρίζεται ευρέως: οικονομικά στελέχη, το μόχθο και συχνή ταπείνωση της αναζήτησης εργασίας, τη διακοπή της οικογένειας, η απώλεια της αυτοπεποίθησης και της αυτοεκτίμησης. Αν και κανένα από αυτά δεν μπορεί να υποτιμάται, πρόκειται να σταθώ για λίγο σε μια περιοχή που συχνά παραβλέπεται. Μπορεί να προκαλέσει εσωτερική αναταραχή, τον πόνο, να αυξήσει σημαντικά τη συναισθηματική νέφος από απολύσεις, και να επιδεινώσουν την κατάθλιψη, το άγχος, και την αρνητική αυτο-προβολή που τόσο συχνά ακολουθούν.

Για να αισθάνονται παραγωγικοί φαίνεται να είναι μια έμφυτη ανάγκη του ανθρώπου. Εμείς αισθανόμαστε καλά με τον εαυτό μας όταν είμαστε συμβάλλουν - με τη δική μας ανεξαρτησία, στην οικογένειά μας, στην κοινότητά μας. Πολλές από τις μεγάλες ανακαλύψεις, εφευρέσεις και εξερευνήσεις της ιστορίας έγιναν από άτομα που έχουν γεννηθεί με τον πλούτο της οικογένειας, που δεν είχε καμία ανάγκη να σηκώσει ποτέ ένα δάχτυλο για να διασφαλιστεί η επαρκής αυτο-υποστήριξη. Ωστόσο, αυτά τα άτομα ήθελαν να συμβάλλουν στον κόσμο με κάποιο τρόπο και εγκατέλειψαν τα σπίτια τους, εργάστηκαν όλη τη νύχτα, και ακόμη και έχασαν τη ζωή τους προσπαθώντας να είναι μέρος κάποιας επιχείρησης.

Εκείνοι που κάθισε πίσω στις δάφνες τους, και ποτέ δεν βρέθηκε καμία επιχείρηση να εμπλακούν μαζί τους, να οδηγήσουν ανούσια ζωή, παρασύρεται από τις ημέρες τους, χωρίς την προσωπική αξία ή δέσμευση. Σήμερα βλέπουμε κενά τα πρόσωπά τους στις σελίδες της κοινωνίας και να διαβάσετε τις εφημερίδες να ακούσουν για τα προβλήματα των ναρκωτικών και ευτελή προσπάθειά τους να βρουν τον ενθουσιασμό και νόημα.

Όσοι από μας - οι περισσότεροι από εμάς - που δεν έχουν καμία επιλογή αλλά για να λειτουργήσει, το όνειρο του που έχουν αρκετά χρήματα για να έχουν μια επιλογή. Λίγοι από εμάς θέλουν πραγματικά να παρασύρει όλο τον κόσμο χωρίς στόχους ή φιλοδοξίες. Εμείς απλά θέλουμε να κάνουμε κάτι ουσιαστικό για μας και όχι την καριέρα που έπεσε μέσα στην οποία έχει προ πολλού χάσει τη γοητεία και τον ενθουσιασμό του.

Είναι όταν η καριέρα, βαρετή και μονότονη και αν είναι, είναι ξαφνικά μακριά, ότι συνειδητοποιούμε πόσο μας έχει επενδύσει στο ρόλο που έχουν φορέσει για τόσο πολύ καιρό. Η πίστη μας στη δική μας αξία είναι δεμένα και αλληλοεξαρτώμενα με την παραγωγικότητα μας. Αισθανόμαστε ένα ζωτικό μέρος της έγγαμης σχέσης συμβίωσης μας, κάποιος τα παιδιά μας να σέβονται και να ακολουθούν, ένα σημαντικό πρόσωπο στην κοινότητα μας, που jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   έχει κερδίσει το δικαίωμα να εκφράσουν γνώμη ή ψήφο για μια αρχή. Εμείς οι ίδιοι να φέρουν με μια κάποια υπερηφάνεια ότι είμαστε καλόπιστους μέλη της εργατικής τάξης και σαφώς διαφοροποιούν τους εαυτούς μας από εκείνους που αποτυγχάνουν να συμβάλει: στην κατηγορία πρόνοιας, οι εγκληματίες, οι αργόσχολοι πλούσιοι, τα διάφορα παράσιτα που σημαδεύουν τις παρυφές της κοινωνίας μας.

Όταν χάνουμε την εργασία μας, οι γραμμές αρχίζουν να θολώνουν. Η δική μας αίσθηση της προσωπικής σημασίας αρχίζει σιγά-σιγά να κατάγματος. Βλέπουμε την αντανάκλαση του εαυτού μας στα μάτια των φίλων και της οικογένειάς μας να αρχίσει να αλλάζει. Αν και έχουμε επικεντρωθεί στην εξεύρεση άλλης εργασίας και άλμα μέσα από τις πολλαπλές στεφάνες που απαιτούνται από οποιαδήποτε εκστρατεία για την αναζήτηση εργασίας, πρέπει επίσης να αποσύρει όλο και περισσότερο τον εαυτό μας, προσπαθούν να ξεφύγουν από την νέα εικόνα του εαυτού μας αναδύεται στο μυαλό των ανθρώπων γύρω μας.

Ως επαγγελματική σύμβο

Tidak ada komentar:

Posting Komentar