Selasa, 02 September 2014

αρακτηριστικά σας

Υπάρχει πάντα μια συζήτηση για το αν καθημερινά επιβεβαιώσεις λειτουργούν - το είδος της uplifting δηλώσεις που επαναλαμβάνουν τον εαυτό σας στον καθρέφτη κάθε πρωί.

Έχω βρει έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο για να βελτιώσει τη διάθεσή σας και την αυτοεκτίμηση είναι να δημιουργήσετε το δικό σας θετικά σενάρια για την τακτική εκ νέου ανάγνωση και μελέτη. Σε εκείνες τις ημέρες, όταν είστε πραγματικά κάτω για τον εαυτό σας και να σκεφτείτε ότι είστε μια αποτυχία, βυθίζοντας τον εαυτό σας σε ένα βιβλίο γεμάτο με σημειώσεις σχετικά με τις ιδιότητες και τα επιτεύγματά σας μπορεί να αποκαταστήσει την ισορροπία σας, το κέφι σας, και να σας αναζωογονήσει τις ακαμψίες από το κυνήγι εργασίας.

Κρατήστε ένα σημειωματάριο από κοντά και να σημειώνω κάθε μικρή επιτυχία που είχατε ποτέ. Εμφάνισε τα προσωπικά χαρακτηριστικά σας, την εργασία και την εργασία μη-επιτυχίες, τα μικρά πράγματα που έχετε κάνει ότι έκανε να αισθάνονται υπερήφανοι. Καταγράψτε ό, τι άλλοι άνθρωποι έχουν πει σε σας ως φιλοφρονήσεις ή στην ευγνωμοσύνη. Σημειώστε όλα τα βραβεία ή έπαθλα που έχετε κερδίσει ποτέ.

Περιγράψτε τα επιτεύγματά σας, μικρά και μεγάλα: την ολοκλήρωση μια δύσκολη κατηγορία, μαθαίνοντας πώς να μπολ ή να παίξετε ένα αξιοπρεπές γύρο του γκολφ, τη διδασκαλία έφηβος σας πώς να οδηγούν ένα ραβδί στροφή, χάνοντας ότι τα τελευταία 10 λίρες. Κανείς δεν φτάνει στην ενηλικίωση χωρίς μια μακρά σειρά από επιτυχίες στην πορεία, αλλά έχουμε την τάση να τα απορρίψουν, επειδή τα συναισθήματά μας που ασχολούνται με τις αποτυχίες μας, τα "αυτοί που πήραν μακριά."

Κρατήστε την προσθήκη στο βιβλίο σας από τα θετικά όσο νομίζετε όλο και περισσότερων ολοκληρώσεις (η λίστα θα μεγαλώνει, τόσο περισσότερο το σκέφτομαι). Στις ημέρες όταν σκέφτεστε την αξία σας στον κόσμο είναι μηδέν, βγάλτε το βιβλίο σας για να υπενθυμίσω στον εαυτό σας από τις δικές σας αξίζει. Ο κόσμος είναι ένα καλύτερο μέρος που οφείλεται σε όλες τις συλλογικές μας προσπάθειες ώστε να δώσει στον εαυτό σας μια συναισθηματική ελαφρύ κτύπημα στην πλάτη.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar